Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ 4 ΈΩΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015




Θεσσαλονίκη,  4 Νοεμβρίου 2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει τις δράσεις αλληλεγγύης με συγκέντρωση και διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας. Τη δεδομένη χρονική συγκυρία η βοήθεια επικεντρώνεται στη στήριξη των προσφύγων που αναδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα και ολοένα κλιμακώνεται.
Με πρωτοβουλία της Ένωσής μας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης θα διατεθούν στην Ι.Μ.Θεσσαλονίκης υπέρ της φιλοξενίας και σίτισης των προσφύγων.
Τα είδη που προτείνονται είναι:

·        Κονσέρβες έτοιμης τροφής παντός είδους (εκτός από χοιρινό)
·        Χυμοί (ατομική συσκευασία), νερά εμφιαλωμένα (ατομικά)
·        Γάλα μακράς διαρκείας που διατηρείται εκτός ψυγείου, βρεφικό γάλα
·        Είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, μωρομάντηλα, σερβιέτες, παιδικές πάνες, χαρτί υγείας, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν)
·        Υγειονομικό υλικό (επίδεσμοι, γάζες, λευκοπλάστ, απολυμαντικά, Betadine, οξυζενέ, οινόπνευμα, χλωρίνη, σακούλες απορριμάτων, γάντια μιας χρήσης)
Για όσους συναδέλφους επιθυμούν να προσφέρουν κάτι από τα ανωτέρω, τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν στο σύλλογο από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 από τις 9:00 έως τις 12:00. Για το Νομό Θεσσαλονίκης, τα είδη που θα συγκεντρωθούν στις κατά τόπους υπηρεσίες μας, θα περάσει ο σύλλογος την Παρασκευή να τα μαζέψει.
Συνάδελφοι,
Καλούμε όλους να ανταποκριθούν στη δράση αυτή, ως ένα μικρό δείγμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς που πρέπει να μας διακρίνει.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 2310-514990 ή 2313-322567.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ
                                                                         

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...