Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ Κ.& Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΠΣ



Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά την πληθώρα τηλεφωνημάτων συναδέλφων προς την Ένωσή μας σχετικά με τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα στο ΟΠΣ, το οποίο για πολλοστή φορά δεν λειτουργεί, είναι επιτακτική η ανάγκη δυναμικής παρέμβασης για άμεση επίλυση του ζητήματος.
Οι συνάδελφοι σε όλη την Περιφερειακή και κατ’επέκταση σε όλη την Ελλάδα ταλαιπωρούνται υπερβάλλοντας εαυτών παραμένοντας στις Υπηρεσίες τους μέχρι αργά τα απογεύματα, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν το κοινό κατά τη διάρκεια της ημέρας, το οποίο αγανακτεί και ξεσπά εναντίον των συναδέλφων, που μόνο αυτοί δεν φταίνε.
Μπροστά στις δίκαιες αυτές διαμαρτυρίες των συναδέλφων των Υπηρεσιών μας, που το τελευταίο διάστημα δέχτηκαν χιλιάδες κόσμου για το εποχικό βοήθημα και τον κοινωνικό τουρισμό, χωρίς το σύστημα του ΟΠΣ να επικουρεί το έργο τους, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ την επίλυση του ζητήματος, θέτοντας το ζήτημα στην Ομοσπονδία και στην καθ’ ύλην αρμόδια Διοίκηση του Οργανισμού.
Είναι καλοδεχούμενες οι αλλαγές που επιβάλλονται από το re-engineering προς το συμφέρον του Οργανισμού και της λειτουργικότητάς του, όμως ένας Οργανισμός χωρίς επαρκές μηχανογραφικό σύστημα δεν μπορεί να θεωρείται δυνατός κι ανταγωνιστικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...