Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Κατόπιν πολλών τηλεφωνημάτων κι ερωτημάτων, έχουμε κλείσει συνάντηση για συνταξιοδοτικά θέματα και θέματα εξαγοράς χρόνου, με την κα Ντάνου, προκειμένου να ενημερωθείτε προσωπικά και επισταμένως για ό,τι σχετικό σας απασχολεί. Η ημέρα συνάντησης είναι η Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και οι ώρες που θα κλείσουμε τα ραντεβού θα είναι οι πρωινές εργάσιμες.
Προκειμένου τα ραντεβού να είναι διαδοχικά, παρακαλούμε ενημερώστε μας ποιοι συνάδελφοι επιθυμούν να έχουν προσωπική συνάντηση.
Παρακαλούμε να δηλώσετε τα ονόματα ανά υπηρεσία, στον πίνακα που ακολουθεί, προκειμένου τα ραντεβού να κλειστούν σε ώρες που θα σας εξυπηρετούν να έλθετε ομαδικά (εάν προσέλθουν πάνω από ένα άτομα από την ίδια υπηρεσία). Αφού εκτυπώσετε τον πίνακα, συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και στείλτε τα στο φαξ του συλλόγου: 2310 514990 έως την Τετάρτη 14/12/2016.
Μόλις συγκεντρώσουμε τα ονόματα, θα επικοινωνήσουμε στα κινητά τηλέφωνα που θα δηλώσετε παρακάτω, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ώρα της προσωπικής σας συνάντησης.
ΠΡΟΣΟΧΉ: η κα Ντάνου διευκρίνισε ότι ακόμα δεν υπάρχει δυνατότητα να ενημερωθείτε για το ποσό της σύνταξης, αφού δεν έχει εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος. Για όποιο άλλο συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί, μπορείτε να θέσετε ερωτήματα.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΑΤΑΛΕΝΑ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ

Ακολουθεί ο πίνακας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος:



Υπ’όψιν
Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ
Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας
                                                                                                                                     Φαξ: 2310514990

ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΚΠΑ2…………………
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Κινητό τηλέφωνο
1


2


3











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...