Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ


ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΟΑΕΔ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ

Κοινή Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Λειτουργών ΟΑΕΔ σχετικά με μετακινήσεις υπαλλήλων


Τα τελευταία χρόνια ο ΟΑΕΔ αντιμετωπίζει, αδιαμφισβήτητα , πλήθος σημαντικών προβλημάτων τα οποία επιτείνονται από την τεράστια αύξηση της ανεργίας και την έλλειψη πόρων. Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό αλλά και οι άνεργοι αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι στο έλεος των συνεχιζόμενων μνημονίων, της απραξίας και της αυθαιρεσίας.

Το τελευταίο διάστημα η Διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να ξεκινήσει την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων του ΟΑΕΔ με μετακινήσεις υπαλλήλων. Μετακινήσεις χωρίς αίτηση υπαλλήλων, μετακινήσεις πολυτέκνων υπαλλήλων, μετακινήσεις συνδικαλιστών, μετακινήσεις χωρίς να έχουν διερευνηθεί υπηρεσιακά οι ανάγκες.

Καλούμε τη Διοίκηση να επανεξετάσει άμεσα όλες τις μετακινήσεις των Συναδέλφων.

Καλούμε τη Διοίκηση του Οργανισμού να αξιοποιήσει όλους τους θεσμοθετημένους υπηρεσιακούς παράγοντες, όταν πρόκειται για ζητήματα υπηρεσιακά και, αν διαπιστώνονται υπηρεσιακές ανάγκες να ακολουθείται πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αιτήσεις υπαλλήλων και υπηρεσιακά συμβούλια.

Καλούμε τη Διοίκηση του Οργανισμού να σέβεται τους υπαλλήλους και τον υπηρεσιακό τους βίο και να συμβουλεύεται τους καθ' ύλην αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Για τα ΔΣ
Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ                     Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών ΟΑΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...