Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

82η ΔΕΘ

"ΈΚΛΕΙΣΕ" το πολιτικό πρόγραμμα για τη φετινή ΔΕΘ, 
η οποία θα πραγματοποιηθεί 9-17/9/2017




Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ξεκίνησε σήμερα...
την αποστολή προσκλήσεων για την ομιλία του πρωθυπουργού στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Και φέτος δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις και τα εγκαίνια και η ομιλία του πρωθυπουργού θα γίνει στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”. Το ίδιο πρωί ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τους χώρους της ΔΕΘ και θα συναντηθεί με τη διοίκησή της ενώ την επομένη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. 

Οι οργανωτικές ετοιμασίες ξεκίνησαν και στη ΝΔ καθώς εστάλησαν τα mail για τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις. Και στο πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη δεν αναμένονται εκπλήξεις καθώς θα βρεθεί στη ΔΕΘ το δεύτερο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης δηλαδή στις 16-17 Σεπτεμβρίου.

πηγή: myportal.gr
Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ξεκίνησε σήμερα την αποστολή προσκλήσεων για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Και φέτος δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις και τα εγκαίνια και η ομιλία του πρωθυπουργού θα γίνει στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”. Το ίδιο πρωί ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τους χώρους της ΔΕΘ και θα συναντηθεί με τη διοίκησή της ενώ την επομένη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Οι οργανωτικές ετοιμασίες ξεκίνησαν και στη ΝΔ καθώς εστάλησαν τα mail για τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις. Και στο πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη δεν αναμένονται εκπλήξεις καθώς θα βρεθεί στη ΔΕΘ το δεύτερο Σαββατοκύριακο της διοργάνωσης δηλαδή στις 16-17 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: http://myportal.gr/eklise-politiko-programma-gia-ti-deth/
“Έκλεισε” το πολιτικό πρόγραμμα για τη ΔΕΘ

Πηγή: http://myportal.gr/eklise-politiko-programma-gia-ti-deth/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...