Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Για όλη την οικογένεια: KIDOT Christmas Planet



Αυτές τις γιορτές, η Θεσσαλονίκη μπαίνει σε τροχιά KIDOT Christmas Planet!

Το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου, η Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι φοράει τα καλύτερά της και υποδέχεται τα παιδιά του αύριο και τους γονείς τους. Και από αυτή τη γιορτή για όλη την οικογένεια, δεν θα λείπει τίποτα:


Θα έχει all day events στο πάνω επίπεδο της Αποθήκης, που θα "τρέχουν" μια σειρά δρώμενων, παρουσιάσεων και δράσεων. Ένα φαντασμαγορικό market ξεχωριστών και επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών για το παιδί και τον γονιό -εξάλλου, γιορτές σημαίνει δώρα, και εδώ είναι το ιδανικό σημείο που θα βρεις τις καλύτερες και περισσότερες επιλογές! Μια σειρά από κινητικά και διαδραστικά side events στο κάτω επίπεδο, και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ.

Πολυθεματικά workshops, δηλαδή εκπαιδευτικά εργαστήρια, που σκοπό έχουν να συστήσουν σε παιδιά και γονείς μία πληθώρα ομάδων και φορέων της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας που εντάσσονται στον τομέα της τυπικής και άτυπης μάθησης. Δύο lounge areas -παιδικό και ενηλίκων- γιατί ξέρουμε πόσο εξαντλητικό μπορεί να είναι το πολύ παιχνίδι κάποιες φορές. Το πιο λαχταριστό food corner -με κλασικές γιορτινές αλλά και healthy επιλογές- αλλά και ό,τι άλλο φαντάζεσαι ό,τι μπορείς να βρεις ! 


15 Δεκεμβρίου 2018 - 16 Δεκεμβρίου 2018

Λιμάνι Θεσσαλονίκης Αποθήκη Γ
Κυριακή 11:00 - 21:00
Σάββατο 11:00 - 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...