Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ  προκηρύσσει  στάση εργασίας  για σήμερα,  Πέμπτη, 14 Μαρτίου από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη του ωραρίου  και καλεί όλες και όλους  στο Πανδημοσιοϋπαλληλικό Συλλαλητήριο στη 1.00 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, μαζί με άλλες Ομοσπονδίες και συλλόγους και με αίτημα τη μονιμοποίηση των συναδέλφων συμβασιούχων που αποδεδειγμένα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Στον ΟΑΕΔ εργάζονται  για πάνω από 10 χρόνια συνάδελφοι με δικαστικές αποφάσεις, οι οποίοι ενώ έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα.   
«Η Εργασία αποτελεί Δικαίωμα» και είναι υποχρέωση όλων μας να το διασφαλίσουμε για τους συναδέλφους που καθημερινά βιώνουν την άνιση μεταχείριση. Είναι υποχρέωσή μας να αγωνιστούμε μέχρι την εξάλειψη όλων των μορφών ελαστικής εργασίας και εκμετάλλευσης. Ζητούμε την άμεση μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων και την άρση κάθε μορφής νομικού εμποδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...