Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Πασχαλινό CAMP στο Χωριό της Ειρήνης, στην Καρδία Θεσσαλονίκης



Το Πασχαλινό Camp ξαναέρχεται στο Avant Garde για να χαρίσει στους μικρούς μας φίλους αξέχαστες στιγμές με νέες παρέες και ολοκαίνουργιες δραστηριότητες!

Το Camp θα έχει διάρκεια 7 μέρες:

- Μεγάλη Δευτέρα 22 έως Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου και

- Πέμπτη 2 έως Παρασκευή 3 Μαΐου

Θα υπάρχουν καθημερινά διαφορετικές δραστηριότητες για παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με πρωτοποριακές δράσεις και να ανακαλύψουν άλλα ταλέντα!
Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Δραστηριότητες και επικοινωνία:







Το αθλητικό πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 9:00 το πρωί και θα τελειώνει στις 2:00 το μεσημέρι, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα απασχόλησης των παιδιών από τις 8:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα.

Οι μικροί φίλοι του αθλητισμού θα απασχολούνται καθημερινά με τα αθλήματα του Tennis και του Beach Volley και με ακόμη δυο δραστηριότητες για να γεμίσουν τη μέρα τους με ενδιαφέρον.

Η λίστα με τις επιπλέον δράσεις είναι:

- Ξιφασκία

- Beach tennis

- Ping pong

- Badminton

- Εικαστικά

Φυσικά, όλες οι δραστηριότητες, τα αθλήματα και τα παιχνίδια, πραγματοποιούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με απόλυτη ασφάλεια και συντονίζονται από έμπειρους προπονητές.





Στον χώρο υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι τρίτων και άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Μάθετε τα πάντα για τις προδιαγραφές ασφάλειας του αθλητικού κέντρου ΕΔΩ.

Στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο Easter Camp του Avant Garde, θα παρέχεται καθημερινά ένα τοστ και ένα νερό στο διάλειμμά τους. Υπάρχει κι εξοπλισμένο κυλικείο στο χώρο για να προμηθευτούν ό,τι άλλο χρειαστούν.

Επικοινωνία:
Avant Garde: 20ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
Καρδία, 57 500, Θεσσαλονίκη – Το Χωριό της Ειρήνης
Τηλεφωνήστε στο 2392072700 για πληροφορίες  ή
Στείλτε τα στοιχεία σας στο info@avantgardesportsclub.gr και θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος μαζί σας.
www.avantgardesportsclub.gr
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...