Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 36ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ



Στην Ανάβυσσο Αττικής πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 25 έως και τις 27 Ιουνίου, το τακτικό, ετήσιο συνέδριο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, με τη συμμετοχή 71 συνέδρων, οι οποίοι είχαν εκλεγεί πανελλαδικά στις εκλογές των κατά τόπους Ενώσεων Υπαλλήλων ΟΑΕΔ.


Στο φετινό συνέδριο,
το οποίο ήταν εκλογοαπολογιστικό, εκλέχθηκε το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Ομοσπονδίας για την τριετία 2019-2022. Το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει το προσεχές διάστημα για να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει το Προεδρείο.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ Κουτσιουμπέλης Σταύρος, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μ.Καραμεσίνη, εκπρόσωποι του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Υπαλλήλων ΟΑΕΔ.

Στη συνέχεια, ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γ.Μακράκης απευθύνθηκε στο σώμα του συνεδρίου εκφωνώντας τον διοικητικό απολογισμό και ο νυν ταμίας της Ομοσπονδίας κ.Χ.Βέττας τον οικονομικό απολογισμό.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των συνδυασμών, αρχής γενομένης από τον Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρη Κανελλίδη.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εγκρίθηκε με πλειοψηφία ο διοικητικός απολογισμός , ενώ πέρασε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός.

Την τελευταία ημέρα, κατόπιν των τοποθετήσεων των συνέδρων, πραγματοποιήθηκε με κάλπη η ψηφοφορία για την εκλογή του 11μελούς Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Οι συνδυασμοί ήταν δύο: η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  και η  ΔΑΚΕ.

Στο 11μελές Δ.Σ. η ΑΓ.ΕΝ.ΣΥΝ. εξέλεξε 6 μέλη και η ΔΑΚΕ 5 μέλη .

Τα 11 νέα μέλη που αναδείχθηκαν από το συνέδριο είναι:

Βέττας Χ.
Κρητικός Μ.
Μακράκης Γ.
Μπαζιάνας Γ.
Ρίζος Κ.
Τηλιγάδας Κ.

Κανελλίδης Δ.
Θεοτοκάτου Ν.
Καράγιωργας Ε.
Παπαζήσιμος Δ.
Ρέππας Ι.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν: Λένης Ν., Καραούλης Γ., Τάσσος Ε.

Δείτε φωτό από το συνέδριο:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...