Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΖΑΖ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ (BIG BAND) του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ελεύθερη είσοδο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΖΑΖ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ (BIG BAND)
του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,
στα πλαίσια του 9ου Διατμηματικού Μουσικολογικού Συνεδρίου
στο Αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών (Αγίου Δημητρίου 159Α, Θεσσαλονίκη).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στις 7:30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη
Θα ακουστούν έργα των: Count Basie, Miles Davis, Duke Ellington, Dizzy Gillespie, Henry Mancini, Tito Puente, κ.ά.
Μουσική διεύθυνση: Θανάσης Ζέρβας (Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΜΕΤ)
---------------

Η Τζαζ Ορχήστρα (Big Band) του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποτελείται από αριστούχους φοιτητές του Τμήματος, και έχει παρουσιάσει προγράμματα υψηλής δεξιοτεχνίας διαφορετικών τζαζ ιδιωμάτων, δίνοντας έμφαση στην προβολή του ιστορικού ρεπερτορίου της τζαζ μουσικής.
Το Πρόγραμμα της συγκεκριμένης συναυλίας (1/12/17) περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά κομμάτια των σπουδαιότερων τζαζ αυτοσχεδιαστών και bandleaders, και ιστορικές πρωτότυπες ενορχηστρώσεις των ιδίων, ενώ υφολογικά ποικίλει σύμφωνα με το μουσικό ιδίωμα του κάθε Συνθέτη.
Ο ενθουσιασμός των μελών (φοιτητών) της Τζαζ Ορχήστρας για την προετοιμασία του προγράμματος είναι εξαιρετικός, και επιθυμία όλων είναι η παρουσία σας στη συναυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...