Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-6-2017

Η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών – νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ο.Α.Ε.Δ. για τη σχολική χρονιά 2017-2018, θα γίνει από την Δευτέρα 12-06-2017 έως και την Παρασκευή 23-06-2017.

Σύμφωνα με την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, στο ΜΕΡΟΣ 2ο όπου αναφέρονται οι ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ-ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ, στην παράγραφο 2:
"Εγγράφονται κατ' εξαίρεση στη δύναμη, τα παιδιά των υπαλλήλων του Οργανισμού και του Υπουργείου Εργασίας, βρέφη ή νήπια, εφόσον είναι κάτοικοι του Δήμου ή της συνοικίας που λειτουργεί ο Σταθμός, αν έχουν την ανάλογη ηλικία, σε ποσοστό που ανέρχεται στο 5% της δυναμικότητας κάθε Βρεφονηπιακού Παιδικού Σταθμού και θα προσκομίσουν τα αναφερόμενα δικαιολογητικά εγγραφής. Για την επιλογή τους ακολουθείται η διαδικασία αξιολόγησης όπως ορίζεται στην παράγραφο 6 της παρούσης..."

 
http://www.oaed.gr/-/enarxe-ypoboles-aiteseon-gia-engraphes-kai-epanengraphes-brephon-nepion-stous-brephonepiakous-paidikous-stathmous-tou-oaed-gia-te-scholike-chronia-201
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...