Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

30/9-1/10: 1st KIDOT Festival - Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ: ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 - 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης,
 Είσοδος ελεύθερη.

Το KIDOT Festival (Kids of Tomorrow Festival) είναι ένα διήμερο πολυθεματικό εκπαιδευτικό φεστιβάλ, μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, μια συνάντηση ψυχαγωγίας, έκφρασης και δημιουργίας με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο. Οι εκπαιδευτικές δράσεις του KIDOT Festival πλαισιώνονται από ενημερωτικές ομιλίες, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις καθώς και έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων που απευθύνονται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές συναφών σχολών αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ενημερωθούν για σύγχρονα θέματα γύρω από το παιδί και τον έφηβο.

Κεντρικός άξονας των δράσεων
του φεστιβάλ είναι η αρχή της βιωματικής μάθησης και εκπαίδευσης. Μέσα από καλλιτεχνικά και τεχνολογικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά δράσεις και παράλληλα events καθώς και ομιλίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, το KIDOT Festival επιχειρεί να δημιουργήσει και να προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για ελεύθερη έκφραση και δημιουργικό παιχνίδι ενώ παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν καινούργιες δεξιότητες.

Το 1st KIDOT Festival απευθύνεται τόσο σε παιδιά και εφήβους όσο και σε ενήλικες, προσφέροντας δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, τα πολυθεματικά workshops απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 5 έως 18 ετών, ενώ τα KIDOT Talks και το Market στο ευρύτερο ηλικιακά κοινό.

 Δράσεις του 1st KIDOT Festival :
• KIDOT Workshops
• KIDOT Talks & Ανοιχτές Συζητήσεις
• KIDOT Market & Expo Υπηρεσιών
• Food & Drinks Corner
• Side Events

πηγή:  artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...