Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΕΔΥ: Για τις αυθαίρετες μετακινήσεις Διευθυντικών Στελεχών στο ΥΕΘΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τις μετακινήσεις Διευθυντικών Στελεχών στο ΥΕΘΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την ομόφωνη απόφαση (18-9-2017) της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ για αυθαίρετες μετακινήσεις των Διευθυντριών Πολιτικού Προσωπικού των Επιτελείων, από την Ειδική Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Καλλιόπη Παπαλεωνίδα, επισημαίνει τα εξής:
1. Η ενέργεια της κ. Παπαλεωνίδα εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα εκφοβισμού των υπαλλήλων που καλλιεργεί η Κυβέρνηση και η κ. Γεροβασίλη, με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο στην απεργία-αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και κινείται στην ίδια αυταρχική κατεύθυνση της τροπολογίας για την αξιολόγηση.
2. Οι καρατομήσεις μη αρεστών στελεχών αποτελούν καθημερινή πρακτική της σημερινής Κυβέρνησης και εκτείνεται σε όλους τους τομείς του Δημοσίου (Νοσοκομεία, ΕΦΚΑ, Υπουργεία, κλπ.) κάτι που η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει καταγγείλει σε όλους τους τόνους.
3. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί την κ. Παπαλεωνίδα να ανακαλέσει τις συγκεκριμένες μετακινήσεις-καρατομήσεις και δηλώνει πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους διωκόμενους συναδέλφους.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...