Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Τα “Εκπαιδευτικά Εργαστήρια του Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia” ξεσηκώνουν τα Σάββατά μας, για ακόμη μια χρονιά με τις άκρως δημιουργικές τους συναντήσεις… γεμάτες κέφι και εξερευνήσεις!
Το Ολυμπιακό Μουσείο υποδέχεται για 14η συνεχόμενη χρονιά τους μικρούς του φίλους 6-12 ετών, με νέες πρωτότυπες εκπαιδευτικές προτάσεις!! 

Με άξονα την ενδυνάμωση της προσωπικότητας του παιδιού, την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής του, την καλλιέργεια της έμφυτης περιέργειάς του για μάθηση και δημιουργία, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων σχεδιάζει, κάθε χρόνο νέες δημιουργικές συναντήσεις για τα εργαστήρια του Μουσείου, που φέτος ξεκινάνε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου!!!

Η φιλόξενη και ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά κουζίνα του Μουσείου ανοίγει για το “Εργαστήριο Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής”  μαζί με τις πιο ευφάνταστες γλυκές και αλμυρές δημιουργίες. Οι μικροί σεφ 6-12 ετών του Ολυμπιακού μας Μουσείου ξαναβάζουν τις ποδιές τους και ετοιμάζουν υγιεινές και νόστιμες συνταγές, ιδανικές για την παιδική ηλικία. Μαζί με τον εξειδικευμένο σεφ-παιδαγωγό του Μουσείου, τα παιδιά γνωρίζουν τα καθημερινά συστατικά της υγιεινής διατροφής και τα δοκιμάζουν για πρώτη φορά, σε συνταγές που ικανοποιούν κάθε παιδικό ουρανίσκο! 

Την σκυτάλη παίρνει το “Εργαστήριο Ολυμπιακής Παιδείας: Παιχνίδι Κρυμμένων Θησαυρών” για παιδιά 7-10 ετών, συνδυάζοντας τη φαντασία με τη γνώση σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, γεμάτο γρίφους, εξερευνήσεις και κίνηση. Διαφορετικά είδη δραστηριοτήτων ανά συνάντηση, με εικαστικά, μουσικοκινητικά, θεατρικά και κινητικά παιχνίδια, σχεδιασμένα με έμπνευση από τα αντικείμενα της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου μυούν τα παιδιά στα μυστικά των Ολυμπιακών Αγώνων και στη χαρά του αθλητισμού.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κάθε Σάββατο 10:00-12:00




ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ”
Για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών, κάθε Σάββατο 12:30-14:30


 

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΓΓΡΑΦΕΣ :  edu1@olympic museum.org.gr  / T: 2310 968531

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...