Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Έναρξη των νέων προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προκήρυξε τρία προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19:








1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, σε συνεργασία με τα Τμήματα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 25ου κύκλου του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το οποίο οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ - Master in Business Administration).
 
Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Δ.Π.Μ.Σ. για τη λήψη του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Στα εξάμηνα Α’ και Β’ ο μεταπτυχιακός φοιτητής θα πρέπει να παρακολουθήσει και να εξετασθεί επιτυχώς σε δέκα (10) μαθήματα, τα οποία αντιστοιχούν συνολικά σε εξήντα (60) πιστωτικές μονάδες και κατά τη διάρκεια του Γ’ εξαμήνου να εκπονήσει διπλωματική εργασία, η οποία αντιστοιχεί σε τριάντα (30) πιστωτικές μονάδες. 

Στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή αντίστοιχων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, των οποίων το πτυχίο έχει αναγνωρισθεί από ΔΟΑΤΑΠ καθώς και πτυχιούχοι των Τ.Ε.Ι. 

Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν και τελειόφοιτοι φοιτητές, οι οποίοι κατά την υποβολή των δικαιολογητικών τους για την αξιολόγησή τους στις β’ και γ’ φάσεις οφείλουν το πολύ μέχρι πέντε (5) μαθήματα για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου και την υποστήριξη της διπλωματικής τους εργασίας. Οι υποψήφιοι που ανήκουν στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να καταθέσουν την τελική αναλυτική βαθμολογία τους όπου θα φαίνεται ότι έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και απομένει μόνο η ορκωμοσία. Σημειώνεται ότι στη β’ φάση αξιολόγησης ως βαθμός πτυχίου θα υπολογισθεί ο μερικός μέσος όρος της αναλυτικής βαθμολογίας ο οποίος δεν αλλάζει μετά από την κατάθεση της τελικής αναλυτικής βαθμολογίας.

Η αίτηση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής, παρέχονται από τη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος (http://mba.uom.gr/) ή μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (www.uom.gr). 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι 21 Σεπτεμβρίου 2018 στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (λήψη αρχείου από τον σύνδεσμο http://mba.uom.gr/el/prokirikseis/418-mbaexestartf17.html)
Η ανωτέρω αίτηση, συμπληρώνεται και υποβάλλεται καταρχάς ηλεκτρονικά. Κατόπιν αφού εκτυπωθεί και υπογραφεί, θα πρέπει να κατατεθεί στη Γραμματεία μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.
2. Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα.
3. Αντίγραφο πτυχίου/διπλώματος.
4. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας με ακριβή μέσο όρο ή παράρτημα διπλώματος.
5. Δύο συστατικές επιστολές σε σφραγισμένο φάκελο, κατά προτίμηση από μέλη ΔΕΠ (λήψη αρχείου από τον σύνδεσμο http://mba.uom.gr/el/prokirikseis/418-mbaexestartf17.html). Οι συστατικές επιστολές οι οποίες δεν επιστρέφονται, είναι εμπιστευτικές και ο υποψήφιος δεν λαμβάνει γνώση των πληροφοριών του εντύπου ή άλλων επιστολών που έχουν γραφτεί για αυτούς.
6. Επικυρωμένο αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 (καλή γνώση) ή ανώτερο, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο γίνεται αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ (όπως φαίνεται στην πιο πρόσφατη έκδοση του Ειδικού Παραρτήματος (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας).
Επιπλέον, για το TOEFL (Internet-based test) απαιτείται βαθμός αντίστοιχος του επιπέδου Β2, σύμφωνα με τους εκάστοτε συγκριτικούς πίνακες του ETS ή Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο (το οποίο έχει αναγνωρισθεί από το ΔΟΑΤΑΠ) ή Πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας. (Τα αποτελέσματα TOEFL θα πρέπει να αποσταλούν στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. απευθείας από το ETS. Ο κωδικός για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι 7006 – Department Code 02 (Διοίκηση Επιχειρήσεων). Επίσης, τα αποτελέσματα TOEFL και IELTS κατοχυρώνονται για τέσσερα (4) χρόνια).
(Το αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας προσκομίζεται σε ευανάγνωστο αντίγραφο, εφόσον έχει επικυρωθεί προηγουμένως από δικηγόρο ή σε επικυρωμένο αντίγραφο από την αρχή του το εξέδωσε).
7. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
8. Για την αξιολόγηση της αίτησης απαιτείται τέλος 50€ το οποίο θα κατατεθεί στο λογαριασμό του Δ.Π.Μ.Σ. μετά από ενημέρωση που θα λάβουν οι υποψήφιοι από τη Γραμματεία.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (εάν υπάρχουν)

9. Αποτελέσματα των εξετάσεων GMAT (Graduate Management Admission Test). Τα αποτελέσματα θα πρέπει να αποσταλούν στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. απευθείας από το GMAC. Ο κωδικός προγράμματος (GMAT Program Code) είναι RNW-9R-66.
10. Αποδεικτικά άλλων προσόντων όπως πρόσθετα πτυχία ή μεταπτυχιακοί τίτλοι του υποψηφίου, επιπλέον ξένες γλώσσες.
11 Επιστημονικές δημοσιεύσεις και διακρίσεις.
12 Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας, η οποία αποδεικνύεται με πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις επίσημου (δημόσιου) ασφαλιστικού φορέα.

­ Τα αποτελέσματα αποδεικτικού γνώσης αγγλικής γλώσσας και GMAT δύναται να προσκομιστούν μέχρι και 48 ώρες πριν από τη μέρα αξιολόγησης των υποψηφίων. Η ημερομηνία αξιολόγησης θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος (mba.uom.gr) αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Βαθμός πτυχίου 40%
Πρόσθετα: GMAT, άλλα πτυχία ή μεταπτυχιακοί τίτλοι του υποψηφίου, επιπλέον ξένες γλώσσες, επιστημονικές δημοσιεύσεις και διακρίσεις 30%
Επαγγελματική Εμπειρία 10%
Συνέντευξη 20%

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Για τους εισερχόμενους στο πρόγραμμα για Νέους Πτυχιούχους, το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα €4.500.
Τα δίδακτρα μπορεί να χρηματοδοτηθούν από το 0,24% του ΟΑΕΔ, δηλαδή ολόκληρο το κόστος του προγράμματος ή μέρος αυτού επιστρέφεται στις Επιχειρήσεις μέσω της εργοδοτικής εισφοράς 0,24% του ΟΑΕΔ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ. (κτίριο H, ισόγειο) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατίας 156, 54636 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310 891530/513 ή στην ιστοσελίδα του προγράμματος http://mba.uom.gr (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mba@uom.edu.gr). Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι Δευτέρα-Παρασκευή 11:30-14:00.


2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΣΤΗN ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ


Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, σε συνεργασία με τα Τμήματα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής και Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 24ου κύκλου του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στην Οικονομική Επιστήμη, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Οικονομική Επιστήμη.

Στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική Επιστήμη (Master in Economics) γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Οικονομικών, Κοινωνικών, Διοικητικών, Πολυτεχνικών και Θετικών Επιστημών ΑΕΙ, καθώς και πτυχιούχοι Α.Σ.Ε.Ι. (Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων) της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι Τ.Ε.Ι συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Οι κάτοχοι τίτλων της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν την αναγνώριση του τίτλου τους από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.). 

Στον 24ο κύκλο του προγράμματος που θα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου 2018, θα εισαχθούν μέχρι τριάντα πέντε (35) μεταπτυχιακοί φοιτητές. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το αργότερο μέχρι 24/9/2018 στη Γραμματεία του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών τα παρακάτω δικαιολογητικά:

β) Αντίγραφο πτυχίου ή πτυχίων ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ή, σε περίπτωση πτυχιούχων πανεπιστημίων του εξωτερικού, πιστοποιητικό αντιστοιχίας και ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ.
γ) Πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία όλων των προπτυχιακών μαθημάτων, στο οποίο αναγράφεται και βαθμός του πτυχίου. Εναλλακτικά μπορεί να κατατεθεί και το Παράρτημα Διπλώματος.
δ) Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η επαγγελματική εμπειρία, καθώς και η επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του υποψηφίου.
ε) Νόμιμα Επικυρωμένο πιστοποιητικό γνώσης αγγλικής γλώσσας: Απαιτείται ή α) αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 (καλή γνώση) ή ανώτερο, σύμφωνα με το σύστημα του Συμβουλίου της Ευρώπης, το οποίο γίνεται αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ, ή β) TOEFL με τουλάχιστον 87 μονάδες στο Internet-based test, ή γ) Απολυτήριο δευτεροβάθμιας ή Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο (το οποίο έχει αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ), ή δ) Πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας.
Σε περίπτωση γνώσης και δεύτερης ξένης γλώσσας υποβάλλεται επίσης το αντίστοιχο πιστοποιητικό.
Οι αλλοδαποί υποψήφιοι που δεν έχουν ελληνικό Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή πτυχίο ελληνόγλωσσου Πανεπιστημιακού Τμήματος, καταθέτουν επί πλέον των ανωτέρω και πιστοποιητικό επάρκειας της ελληνικής γλώσσας από Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας ενός ΑΕΙ. .
στ)Αποδεικτικά για τυχόν ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα, για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα κινητικότητας σπουδαστών.
ζ) Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
η) Δύο συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση από μέλη ΔΕΠ. Οι συστατικές επιστολές είναι εμπιστευτικές και δεν επιστρέφονται.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των υπ. φοιτητών, όπως αναφέρονται στον Κανονισμό του προγράμματος είναι:
i. Γενικός βαθμός πτυχίου, με ανώτατο όριο τα σαράντα οχτώ (48) μόρια,
ii. Σχετικότητα πτυχίου με το αντικείμενο του ΔΠΜΣ, με ανώτατο όριο τα δώδεκα (12) μόρια,
iii. Προηγούμενη ερευνητική δραστηριότητα, με ανώτατο όριο είκοσι (20) μόρια.
iv. Προφορική συνέντευξη, με ανώτατο όριο είκοσι (20) μόρια.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία των Δ.Π.Μ.Σ. (στο Ισόγειο) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατίας 156, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:2310 891-531, e-mail: mesecr@uom.edu. gr ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Mεταπτυχιακού Προγράμματος στη διεύθυνση http://www.maecon.uom.gr. Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι Δευτέρα-Παρασκευή 10:30-16:30.



3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΣΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 1ου κύκλου σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) Εφαρμοσμένα Οικονομικά, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) «Εφαρμοσμένα Οικονομικά» (MSc in “Applied Economics”).

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι Οικονομικών Σχολών και σχολών άλλων συναφών γνωστικών αντικειμένων, όπως Διοίκησης Επιχειρήσεων, Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών, Διεθνών Σπουδών και Πολιτικών Επιστημών, Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής (ΣΕ) του ΠΜΣ, στο ΠΜΣ δύνανται επίσης να εγγραφούν πτυχιούχοι άλλων σχολών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, εφόσον το αντικείμενο των προπτυχιακών σπουδών τους παρουσιάζει συνάφεια με το αντικείμενο του μεταπτυχιακού.

Οι κάτοχοι τίτλων της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν την αναγνώριση του τίτλου τους από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.). 

Στον 1ο κύκλο του προγράμματος που θα αρχίσει στα μέσα Οκωβρίου 2018, θα εισαχθούν μέχρι τριάντα πέντε (35) μεταπτυχιακοί φοιτητές. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το αργότερο μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2018 στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α) Αίτηση συμμετοχής στο Π.Μ.Σ.,
β) Αντίγραφο πτυχίου ή πτυχίων ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ συναφούς Τμήματος και πιστοποιητικό αντιστοιχίας και ισοτιμίας από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., σε περίπτωση πτυχιούχων πανεπιστημίων του εξωτερικού.
γ) Πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία όλων των προπτυχιακών μαθημάτων στο οποίο αναγράφεται και βαθμός του πτυχίου.<ins cite="mailto:mnikolaidou" datetime="2018-06-11T14:43"> </ins>Εναλλακτικά μπορεί να κατατεθεί και το Παράρτημα Διπλώματος.
δ) Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική ή/και επαγγελματική εμπειρία, η επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του υποψηφίου.
ε) Νόμιμα Επικυρωμένο πιστοποιητικό γνώσης αγγλικής γλώσσας. Αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 (καλή γνώση) ή ανώτερο, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο γίνεται αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ. Επιπλέον για το TOEFL τουλάχιστον 87 στο Internet-based test ή Απολυτήριο δευτεροβάθμιας ή Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο (το οποίο έχει αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ) ή Πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας. Σε περίπτωση γνώσης και δεύτερης ξένης γλώσσας υποβάλλεται επίσης το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Οι αλλοδαποί καταθέτουν πιστοποιητικό επάρκειας της ελληνικής γλώσσας από Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας ΑΕΙ. Σε περίπτωση που κατέχουν ελληνικό Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή είναι πτυχιούχοι ελληνόγλωσσου Πανεπιστημιακού Τμήματος, οι τίτλοι αυτοί επέχουν θέση και πιστοποιητικού επάρκειας της Ελληνικής γλώσσας.
στ) Αποδεικτικά για τυχόν ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα και για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα κινητικότητας σπουδαστών.
ζ) Αποδεικτικά για επαγγελματική εμπειρία συναφή προς το πεδίο ειδίκευσης.
η) Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
θ) Δύο συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση από Καθηγητές ή Λέκτορες. Οι συστατικές επιστολές είναι εμπιστευτικές και δεν επιστρέφονται στον υποψήφιο.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των υπ. φοιτητών, όπως αναφέρονται στον Κανονισμό του προγράμματος είναι:
i. Γενικός βαθμός πτυχίου, με ανώτατο όριο τα σαράντα πέντε (45) μόρια,
ii. Σχετικότητα πτυχίου με το αντικείμενο του ΠΜΣ, με ανώτατο όριο τα δεκαπέντε (15) μόρια,
iii. Προηγούμενη ερευνητική δραστηριότητα, με ανώτατο όριο δέκα (10) μόρια,
iv. Ενδεχόμενη επαγγελματική εμπειρία, με ανώτατο όριο δέκα (10) μόρια,
v. Προφορική συνέντευξη, με ανώτατο όριο είκοσι (20) μόρια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (στο Ισόγειο) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατία 156, Θεσσαλονίκη. Τηλ.:2310 891-531, e-mail: mae;@uom.edu.gr ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Mεταπτυχιακού Προγράμματος στη διεύθυνση http://www.mae.uom.gr. Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι Δευτέρα-Παρασκευή 10:30-16:30.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...