Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Athens Disco Kidz in Thessaloniki: Xmas loves Disco


Η Athens Disco Kidz στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στο Toss Gallery
τέχνη και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια

H Athens Disco Kidz μετά από έναν χρόνο επιτυχίας στην Αθήνα τώρα και στη Θεσσαλονίκη. Το μοναδικό event που αγκαλιάζει την οικογένεια και δίνει έμφαση στην από κοινού δημιουργία νέων εμπειριών μεταξύ γονιού και παιδιού ήρθε να ταράξει τα νερά της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης στην πόλη μας σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Φέτος τα Χριστούγεννα
αγαπούν την disco κι όλοι χορεύουμε σε ξέφρενους ρυθμούς. DISCO, FUNK, LATIN, ELECTRO, HIP-HOP, POP και άλλα είδη μουσικής που επιλέγει live η DJ της ομάδας συνοδεύουν τις μουσικοχορευτικές δραστηριότητες που σχεδιάζει και συντονίζει η ομάδα των παιδαγωγών και των ηθοποιών μέσα σε γιορτινή πολύχρωμη disco ατμόσφαιρα . Με μουσική που δεν χαρακτηρίζεται ως “παιδική” αλλά διασκεδάζει και τους ενήλικες και τους ξυπνά ίσως παιδικές αναμνήσεις προσκαλούμε όλη την οικογένεια σε ένα κοινό stage τονίζοντας την ομαδικότητα στην διασκέδαση και τη διάδραση μεταξύ γονιών και παιδιών.

Χώροι πολυμορφικοί, όπως η Toss Galλery που δεν θυμίζουν σε τίποτα τους συνηθισμένους παιδότοπους μεταμορφώνονται σε χρωματιστά dancefloors και φιλοξενούν μικρά και μεγάλα χορευτικά βήματα, στριφογυρίσματα, χορογραφίες και μουσικοχορευτικούς αυτοσχεδιασμούς, πολύ glitter, σκουφιά με άσπρες φούντες, ξωτικά, ταράνδους και άλλους χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες.
Πάρτε ένα χριστουγεννιάτικο αξεσουάρ, την πιο φανταχτερή σας διάθεση κι ελάτε να γνωρίσετε τη μοναδική παρέα της Athens Disco Kidz, να χορέψετε να παίξετε και να
συμμετέχετε στο απόλυτο διαδραστικό χριστουγεννιάτικο show.

επικοινωνία – κρατήσεις:
f: athensdiscokidz
e-mail: athensdiscokidz@gmail.com
Τηλ:  6979903705, 6955440701
Είσοδος Ελεύθερη

thessalonikiguide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...