Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

THESSaloniki... Santa Run




THESSaloniki... Santa Run & Fun
Μια διαδρομή αγάπης με τη συμμετοχή όλης της πόλης!

Τα Santa Run έχουν ήδη αγκαλιάσει τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, ως μια κίνηση αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Άλλοτε με σύντομες κι άλλοτε με μακρινές, δρομικές ή απλά περιπατητικές διαδρομές αγάπης, ευαισθητοποιούν και ενώνουν την κοινωνία, απελευθερώνοντας δυναμικά συναισθήματα προσφοράς.

Στις 27/12/2017 κάνουμε στη Θεσσαλονίκη, τη δική μας πορεία, με μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης. Φέτος, ένας μόνον σκούφος αρκεί να μας μεταμορφώσει σε Santas, για να γεμίσουμε με χαρά, άστεγα παιδιά και μητέρες. Θα στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα αγάπης και προσφοράς, να γίνουμε δορυφόροι μιας διασκεδαστικής συνάντησης, να ταξιδέψουμε με ήχους και μελωδίες των Les Au Revoir και μαζί, παρέα να στηρίξουμε με χαμόγελο το Σπίτι της Μαρίας.

Το Ολυμπιακό Μουσείο με συνοδοιπόρο τον Δήμο Θεσσαλονίκης μας προσκαλούν να φορέσουμε τον σκούφο του Santa! Στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου χτυπά ο παλμός των Χριστουγέννων, ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...