Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

"Τα αληθινά δώρα του Άι Βασίλη" της Στέλλας Μιχαηλίδου




Παραμονές Χριστουγέννων και στη χώρα του Αϊ-Βασίλη τίποτα δε βρίσκεται στη θέση του! Ενώ, ένα σκραμπλ τεράστιο σαν πολυκατοικία, γράφει τις λέξεις: Συμφορά, Χαμός και Ατυχία! Γι’ αυτήν την αναστάτωση, γι’ αυτή τη φασαρία ποιος είναι ο λόγος άραγε; Ποια είναι η αιτία; Μια διαφορετική ιστορία για τον Άγιο Βασίλη και τα αληθινά του δώρα!

Μια πολύχρωμη, εντυπωσιακή και ευρηματική παράσταση με ζωντανή μουσική, animation, video art, χορό και πολλές εκπλήξεις από τη βραβευμένη συγγραφέα παιδικών έργων Στέλλα Μιχαηλίδου.

Κείμενο - Σκηνοθεσία Στέλλα Μιχαηλίδου
Μουσική Κώστας Βόμβολος
Σκηνικά – Κοστούμια Λίλα Καρακώστα
Εικαστικά Κώστας Μαρκόπουλος
Animation Ευγενία Τικταπανίδου, Guy Brochard
Κίνηση Στέλλα Μιχαηλίδου, Αρετή Μίχου
Φωτισμός Ιφιγένεια Γιαννιού, Νάσια Λάζου, Σταματία Σαπατόρη

Νανά Παπαγαβριήλ ηθοποιός
Γιάννης Μόχλας ηθοποιός

Speakeasies' Swing Band: Κατερίνα Σισίννι, Παναγιώτης Καρνούτσος, Γιάννης Νταλιάνης, Παναγιώτης Βουλγαράκης, Μανόλης Σταματιάδης, Στέργιος Κόιας, Χρήστος Παπαδόπουλος

Μέρος των εσόδων από την παράσταση που θα δοθεί τη μέρα των Χριστουγέννων, 25-12-2017 και ώρα 18.00, θα διατεθεί στον σύλλογο γονέων ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες "ΣΥΖΩΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...