Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Απόφαση Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ 03.02.2018

ΑΠΟΦΑΣΗ
του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
για την αξιολόγηση και το πρόγραμμα δράσης
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2018
Α΄ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
α. Η θέση μας για την αξιολόγηση
1. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είναι υπέρ της αξιολόγησης – αποτίμησης του έργου των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Δημοσίων Υπαλλήλων, η οποία δεν θα είναι τιμωρητική και δεν θα συνδέεται με τη βαθμολογική και μισθολογική του εξέλιξη. Θα λαμβάνεται υπόψη για την επιλογή στελεχών στο Δημόσιο.
2. Η αξιολόγηση δεν θα οδηγεί στην απόλυση του υπαλλήλου, αλλά θα οδηγεί στη βελτίωση των ικανοτήτων του, μέσω της διαδικασίας επιμόρφωσης.
3. Στόχος της αξιολόγησης, την οποία εμείς προτείνουμε, είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη, μέσω της βελτίωσης των δομών, αλλά και των ίδιων των Δημοσίων Υπαλλήλων.
β. Συνέχιση της απεργίας – αποχής
Συνεχίζουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ, στον νέο κύκλο αξιολόγησης, αφού παραμένουν οι προϋποθέσεις ως έχουν. Δυναμώνουμε τη δράση μας με επιπλέον μέτρα για την επιτυχία του ΑΓΩΝΑ μας.
Β΄ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε:
 
Με αιτήματα αιχμής:
1. Αυξήσεις στους μισθούς μας, έτσι ώστε να ζούμε με αξιοπρέπεια. Υπολογισμό της διετίας 16-17, για τη μισθολογική εξέλιξη. Καμία αλλαγή στα βαρέα και ανθυγιεινά. Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού.
2. Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου (Ν. 4387/16) για το ασφαλιστικό, που μειώνει τις συντάξεις μέχρι 40%.
3. Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ. Λέμε όχι στη φοροληστεία. Μείωση των συντελεστών ΦΠΑ στο 15%.
4. Κατάργηση της διάταξης για το 50%+1 για τη λήψη απόφασης για απεργία. Θα καταργήσουμε στην πράξη την τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας.
5. Κατάργηση της τροπολογίας Γεροβασίλη για την αξιολόγηση.
6. Μόνιμοι διορισμοί σε όλες τις κενές οργανικές θέσεις, μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ και ιδιαίτερα στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Ασφαλιστικών Ταμείων, των Περιφερειών κλπ.
Εξουσιοδοτείται η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για 24ωρη απεργία, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, που θα λάβει τα χαρακτηριστικά Γενικής Παλαϊκής απεργίας με κεντρικό σύνθημα το
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ!!!
Πέρα από τη ΓΣΕΕ, στην απεργία αυτή θα γίνει προσπάθεια να μετέχουν οι επιστήμονες, οι έμποροι, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι άνεργοι, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.
Για το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας
Κωνσταντίνος Μπέσης     Παναγιώτης Ιωακειμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...