Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΕΑΠ: Έναρξη του Νέου Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση»

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ανακοινώνει ότι η προκήρυξη του νέου Προπτυχιακού Προγράμματος στη «Δημόσια Διοίκηση», ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στις 15:00.  

Το νέο Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη «Δημόσια Διοίκηση» είναι ένα Πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με την πεποίθηση ότι ο Δημόσιος Τομέας θα βελτιωθεί, παρέχοντας στους δημόσιους υπαλλήλους Πανεπιστημιακές γνώσεις στον κλάδο τους.

Στόχος του προγράμματος,
το οποίο περιλαμβάνει Θεματικές Ενότητες που αφορούν τόσο τη θεωρία της δημόσιας διοίκησης και πολιτικής, όσο και την πρακτική εφαρμογή μεθόδων οργάνωσης και λειτουργίας του δημοσίου τομέα, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων σπουδών στη «Δημόσια Διοίκηση».

Η φοίτηση στο πρόγραμμα είναι τετραετής και η ολοκλήρωσή του οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για την απόκτηση πτυχίου απαιτείται η επιτυχής ολοκλήρωση των είκοσι τεσσάρων (24) Θεματικών Ενοτήτων εξαμηνιαίας διάρκειας του προγράμματος.
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα στο: https://www.eap.gr/el/programmata-spoudwn/468-dim_dioikisi/6180-dhd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...