Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

1ος Αγώνας Δρόμου από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο


Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο διοργανώνει την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 Αγώνα Δρόμου 12 χιλιομέτρων και Λαϊκό Δρόμο, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, 2,5 χιλιομέτρων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, στην περιοχή του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της σπουδαιότητας του κοινωνικού έργου που έχει αναλάβει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ως αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και είναι η μακροχρόνια παροχή φροντίδας, στοργής, προστασίας, μόρφωσης και στέγης μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον σε παιδιά που για κάποιους λόγους το έχουν στερηθεί.

Όλα τα έσοδα από το κόστος συμμετοχής, καθώς και οι προσφορές (χορηγίες, δωρεές, τρόφιμα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κλπ) θα διατεθούν ανάλογα για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες του Σωματείου.

Ώρα Εκκίνησης 09:00 για τον αγώνα των 12 χλμ και
Ώρα Εκκίνησης 09:10 για τον λαϊκό δρόμο των 2,5 χλμ

Δικαίωμα συμμετοχής για τον αγώνα των 12 χλμ έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη.
Στον λαϊκό αγώνα των 2,5 χιλιομέτρων μπορούν να συμμετέχουν και ανήλικοι 12-18 ετών, εφόσον δηλωθούν με ευθύνη του κηδεμόνα τους, ο οποίος θα υπογράψει στην αίτηση συμμετοχής την ημέρα του αγώνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: http://www.paidikoxorio.gr/web/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...