Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Παιδιά του Σήμερα, Ηγέτες του Αύριο»



Το ιδιαίτερα επιτυχημένο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας «Diploma in Leadership Skills: Παιδιά του Σήμερα, Ηγέτες του Αύριο» μπαίνει στην έκτη χρονιά του και η υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 έχει ήδη αρχίσει και θα είναι ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018.

Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που απευθύνεται σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, με στόχο να ανιχνεύσει τις ικανότητές τους να ξεχωρίσουν και να τα βοηθήσει ώστε να γίνουν μοχλοί αλλαγής στην επιστήμη, την κοινωνική ζωή, την πολιτική, και τον πολιτισμό. Επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Dr. Anthony Montgomery.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 θα επιλεγούν
20 παιδιά από το νομό Θεσσαλονίκης, ενώ για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων επιλογής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του προγράμματος: https://childleaders.weebly.com/, ενώ μπορούν να επικοινωνούν στο email: childrenleaders@uom.edu.gr και στο τηλέφωνο: 2310-891.308. 
Οι ώρες γραμματείας είναι: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη από 09:00-17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...