Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Η αυτογελοιοποίηση και ο αυτοεξευτελισμός του Υπουργού Οικονομικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τη μη συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο
Η αυτογελοιοποίηση και ο αυτοεξευτελισμός του Υπουργού

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, για τη μη πραγματοποίηση της σημερινής συνάντησης για τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα (ΒΑΕ).
Ο Υπουργός δεν παρέστη στη συνάντηση την οποία είχε κλείσει ο ίδιος με την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Ομοσπονδίες του Δημοσίου κατά την κατάληψη που έγινε στο Υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 και ύστερα από αίτημα που είχε υποβάλει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 3 του Μάη.
Επισημαίνουμε ότι για το θέμα των ΒΑΕ έγιναν από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τις Ομοσπονδίες δυο κινητοποιήσεις, στις 3 του Απρίλη και στις 3 του Μάη 2018.
Είναι πρωτοφανές στα συνδικαλιστικά χρονικά Υπουργός, ο οποίος κλείνει συνάντηση με το Τριτοβάθμιο Όργανο των Δημοσίων Υπαλλήλων καθώς και με Ομοσπονδίες του Δημοσίου Τομέα, να μην παρευρίσκεται σε αυτήν χωρίς καμιά δικαιολογία. Οι δικαιολογίες που ψέλλισε ο Διευθυντής του γραφείου του, ότι δήθεν δεν τον βρίσκει στο τηλέφωνο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να οδηγούν στην αυτογελοιοποίηση και στον αυτοεξευτελισμό του ίδιου του Υπουργού.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αλλά και οι Ομοσπονδίες που παρέστησαν δηλώνουμε ότι ο Υπουργός, θέλει ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, θα δεχθεί την αντιπροσωπεία των εργαζομένων και δεν θα κρυφτεί πίσω από τα κάγκελα του Υπουργείου για να μην απαντήσει για τις περικοπές που σχεδιάζει η Κυβέρνηση και ο ίδιος στα ΒΑΕ.
Τέλος, να σημειωθεί ότι την ώρα που οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέβαιναν τα σκαλιά του Υπουργείου, αποχωρούσε ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...