Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

"First step into your career - Γνωρίζω τον εαυτό μου - Σχεδιάζω το μέλλον μου" για παιδιά Ε' και ΣΤ' Δημοτικού

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργανώνει το πρόγραμμα  «First step into your career - Γνωρίζω τον εαυτό μου - Σχεδιάζω το μέλλον μου» το οποίο απευθύνεται σε μαθητές Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού. Το πρόγραμμα συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την προσπάθεια να βοηθήσει μαθητές Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού να γνωρίσουν τον εαυτό τους αλλά και να κινητοποιήσει το ενδιαφέρον τους για το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό τους μέλλον.

Στόχος μας δεν είναι τα παιδιά να κάνουν πρόωρες επιλογές καθώς βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της διερεύνησης, αλλά είναι σημαντικό να αναπτύξουν από μικρή ηλικία την δεξιότητα σχεδιασμού σταδιοδρομίας προκειμένου να μάθουν να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για να τους κατακτήσουν καθώς και να διευκολυνθούν στη λήψη μελλοντικών αποφάσεων.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ


- Εγγραφές: 8 - 18 Οκτωβρίου 2018

- Συνάντηση Ενημέρωσης: Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, ώρα 17:30, Πύργος ΚΖ 1ος όροφος, Αίθουσα 4, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

- Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 6936554449, με email στο symvouleutiki_pamak@uom.edu.gr


Αναλυτική περιγραφή προγράμματος

Δελτίο εγγραφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...