Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



                       Αρ. Πρωτ. 9
                 Θεσσαλονίκη, 14 Μαΐου 2015

           Προς
           Όλες τις Υπηρεσίες ΟΑΕΔ
           Π.Δ.Μακεδονίας και τα μέλη μας 
e-mail: syllogos.pdm.oaed@gmail.com
ιστοσελίδα: http://syllogospdmoaed.blogspot.gr/                                            


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ο σύλλογος προτίθεται να εξετάσει την περίπτωση να διεκδικήσει, μέσω της εταιρείας νομικής προστασίας, τη δικαστική διεκδίκηση των διδάκτρων βάσει της απόφασης του ΔΣ ΟΑΕΔ (ΦΕΚ 595/2011 τεύχος δεύτερο, όπου ορίζεται με σαφήνεια ο τρόπος και το ποσό που θα λάμβανε όποιος συνάδελφος κατέβαλε δίδακτρα για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές και πληρούσε τις προϋποθέσεις της απόφασης, με ανώτατο όριο τα 1.500 Ευρώ το έτος).
Προκειμένου να συζητήσουμε με την εταιρεία, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε στο e-mail του συλλόγου (syllogos.pdm.oaed@gmail.com) ΑΜΕΣΑ, (μέχρι αύριο το μεσημέρι), ποιοι συνάδελφοι-μέλη του συλλόγου μας (μόνο ονοματεπώνυμα) είναι εν ενεργεία φοιτητές, δηλαδή φοιτούν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ-ΤΕΙ) και πληρώνουν ΔΙΔΑΚΤΡΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
Τα ονοματεπώνυμα μπορούν να σταλούν μαζικά από το e-mail κάθε υπηρεσίας ή ατομικά από το e-mail κάθε συναδέλφου. Σε πρώτη φάση στόχος είναι να συγκεντρωθεί μόνο ο αριθμός των συναδέλφων και εάν επέλθει συμφωνία με την εταιρεία νομικής προστασίας του συλλόγου μας, τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τις περαιτέρω λεπτομέρειες και τυχόν λοιπά στοιχεία.

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ                                ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...