Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ




                      Αρ. Πρωτ. 11
                      Θεσσαλονίκη, 29 Μαΐου 2015






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ο σύλλογος θα προχωρήσει στη διεκδίκηση, μέσω της εταιρείας νομικής προστασίας, των διδάκτρων βάσει της απόφασης του ΔΣ ΟΑΕΔ (ΦΕΚ 595/2011 τεύχος δεύτερο, όπου ορίζεται με σαφήνεια ο τρόπος και το ποσό που θα λάμβανε όποιος συνάδελφος κατέβαλε δίδακτρα για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές και πληρούσε τις προϋποθέσεις της απόφασης, με ανώτατο όριο τα 1.500 Ευρώ το έτος).
Η διεκδίκηση θα είναι δωρεάν για τα μέλη μας και θα αφορά
όσους μπορούν να ενταχθούν στο τρέχον συμβόλαιο νομικής κάλυψης που ισχύει, δηλαδή όσους είναι εν ενεργεία φοιτητές σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ-ΤΕΙ) και πληρώνουν ΔΙΔΑΚΤΡΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει με αίτηση κάθε δικαιούχου φοιτητή-μέλους του συλλόγου μας, η οποία θα αποτελέσει την πρώτη όχληση προς τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ να εφαρμόσει την παραπάνω απόφαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ και να πληρώσει τα δίδακτρα. Εάν στην εν λόγω όχληση δεν έχουμε απάντηση από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ ή έχουμε αρνητική απάντηση, θα προχωρήσουμε στη δικαστική διεκδίκηση.
Για την υλοποίηση της ανωτέρω διαδικασίας, παρακαλούμε τους δικαιούχους φοιτητές του ακαδ.έτους 2014-15, να αποστείλουν ταχυδρομικά και σε ατομικό φάκελο τα εξής δικαιολογητικά στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ
Δωδεκανήσου 10Α, ΤΚ 54626, 1ος όροφος,
Θεσσαλονίκη :
Α) αίτηση (που επισυνάπτουμε) , συμπληρωμένη με τα προσωπικά στοιχεία και υπογεγραμμένη πρωτότυπα
Β) επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βεβαίωσης σπουδών
Γ) επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τιμολογίου καταβολής διδάκτρων για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 (όχι το πρωτότυπο)
            Παρακαλούμε η εν λόγω διαδικασία αποστολής των παραπάνω να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015, προκειμένου να προχωρήσει ταχέως η διαδικασία.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                                               ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ                                    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...