Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Θεματικό πάρκο οι "Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά", 9 Σεπτεμβρίου 2017 - 17 Σεπτεμβρίου 2017

Το θεματικό πάρκο οι "Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά", θα λειτουργήσει ξανά για 9 μέρες, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντς και έντονα διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, "Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά" είναι ένα θεματικό πάρκο που υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού. ...


Ο Πίκος Απίκος, η Πουπού η Αλεπού, οι υπέροχοι Ζαχαρίας και Γλυκερία, η Μάγισα Φρικαντέλα και το κάστρο της σε ένα μοναδικό escape room, ο Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι και τα 3 λυκάκια, τα 33 ροζ ρουμπίνια, το Τσίρκο του Μανόλη, το Νησί των Πυροτεχνημάτων και τόσα άλλα μας περιμένουν.
Ο Σταθμάρχης μας δίνει τα διαβατήριά μας, οι Εξερευνητές μάς περιμένουν, "ανεβαίνουμε" στο "Τρένο που πάει παντού" και το μαγικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας ξεκινάει.


Εισιτήρια

Εισιτήριο για το θεματικό πάρκο "Οι Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά": 3€ / άτομο άνω των 3 ετών.

Προσοχή: ισχύει για τους επισκέπτες της ΔΕΘ οι οποίοι πρώτα πλήρωσαν το εισιτήριο στις εξωτερικές πύλες για την είσοδό τους στη ΔΕΘ. Το εισιτήριο αυτό τους δίνει δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ και στις συναυλίες. Στο πάρκο "Οι Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά" υπάρχει πρόσθετη είσοδος 3€ / άτομο άνω των 3 ετών.

Εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ:
Όλες οι ημέρες: Εισιτήριο: 5€
Πολύτεκνοι και ΑΜΕΑ, Εισιτήριο: 3€
Θα ισχύει για παιδιά από 3 χρονών και άνω.
"Οικογενειακό Εισιτήριο" (ισχύει για 4 άτομα, 2 ενήλικες και 2 παιδιά) στην τιμή των 15€ για όλες τις ημέρες.
Για πενταμελή οικογένεια, 2 ενήλικες και 3 παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών, η τιμή εισιτηρίου του πέμπτου ατόμου θα είναι 5€. Σε ότι αφορά τα ΑΜΕΑ, θα ισχύει η δωρεάν είσοδος μόνο για άτομα με κινητικά προβλήματα.


HELEXPO Δ.Ε.Θ.
Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 - 22:00
Κυριακή 10:00 - 22:00
Σάββατο 10:00 - 22:00πηγή:  artandlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...