Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οικογενειακές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα φέρει σε επαφή το Συνέδριο που διοργανώνει η Aspen Family Business Group μεταξύ 22 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη και φέρει τον τίτλο «Χτίζοντας και διατηρώντας την κληρονομιά του Οίκου».

Η Aspen Family Business Group είναι μια διεθνής ομάδα από κορυφαίους εξειδικευμένους  στον τομέα των οικογενειακών επιχειρήσεων, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1987 έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και την διάδοση των γνώσεων σχετικά με τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

«Οπως υποδεικνύει και η ετυμολογία της λέξης «οικονομία» (= «οἶκος» + «νέμειν»), ο όρος γεννήθηκε από την ανάγκη να μοιραστούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τα μέλη μιας οικογένειας» σχολιάζει ο Burak Koçer της Aspen Group. «Παρόλο που ανά τους αιώνες έχουν αλλάξει -ως επί το πλείστον- οι ρόλοι που αντιστοιχούν στα μέλη μιας οικογένειας, η ανάγκη παραμένει ίδια:  να προσδιοριστούν οι αρχές που διέπουν τη σχέση μεταξύ των μελών μιας οικογένειας και της οικογενειακής περιουσίας. Στο Συνέδριο οι ειδικοί της Aspen Group θα παρουσιάσουν στρατηγικές με στόχο τις βέλτιστες πρακτικές επι του θέματος».  

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο THE MET Hotel στη Θεσσαλονίκη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν μέσω του συνδέσμου www.aspenfamilybusiness-oikos.com.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...