Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του ΟΑΣΘ

(Να υποθέσουμε ότι η επιλογή έγινε με κλήρωση;)

Ο Υπουργός Μεταφορών-Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη τα μέλη του Δ.Σ. του κρατικού ΟΑΣΘ. Πλην του προέδρου Στέλιου Παππά, πατέρα του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο εκ του Ευόσμου πολιτικός μηχανικός Σάββας Παναγιωτίδης. Στο Δ.Σ. συμμετέχει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς με το ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μανώλης Λαμτζίδης, ο υποψήφιος με την «Ανοικτή Πόλη» Φώτης Μπίμπασης και ο συνταγματολόγος και καθηγητής του ΑΠΘ Ακρίτας Καϊδατζής. Ως εκπρόσωπος του Δήμου συμμετέχει η Πρόεδροςτου Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και στενής συνεργάτιδας του Γιάννη Μπουτάρη Καλυψώ Γούλα. Επίσης συμμετέχει ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην βουλευτής Γαβριήλ Αβραμίδης που προέρχεται απο τους ΑΝΕΛ όπως και η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής Όλγα Γιάννη.


Ο Κώστας Αμπατζάς νέος πρόεδρος του ΟΣΕΘ


Ο δικηγόρος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αμπατζάς
είναι ο νέος πρόεδρος του νέου φορέα Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) ο οποίος αντικαθιστά το ΣΑΣΘ. Ο κ. Αμπατζάς ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος. Διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο τοπογράφος Γιάννης Τσιώνας και μέλη του δ.σ. οι Δρόσος Δρόσος (οικονομολόγος), Αντώνιος Ελευθεριάδης (τραπεζικός υπάλληλος) κα Αλεξάνδρος Κιτικίδης (δικηγόρος). Επίσης ως μέλη του δ.σ. συμμετέχουν ο περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Αβραμίδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας ο αντιδήμαρχος Θανάσης Παπάς ως εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Πάρης Μπίλιας ως εκπρόσωπος του επιμελητηρίου. Αναμένεται ο ορισμός εκπροσώπου και από την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.



πηγή: myportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...