Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τρία κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στη Θεσσαλονίκη


Άλλα 30 Γραφεία Υποστήριξης και Ενημέρωσης Δανειοληπτών (Γ.Υ.Ε.Δ.) θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα και τρια από αυτά θα είναι στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στους δήμους Θεσσαλονίκης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά.

Από τις 21 Αυγούστου λειτουργούν πέντε νέα ΚΕΥΔ στις ακόλουθες περιοχές: δύο στον Νομό Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων ένα στον Δήμο Θεσσαλονίκης και ένα στον Δήμο Παύλου Μελά, και από ένα στον Δήμο Λάρισας, στον Δήμο Ιωαννιτών (στα Ιωάννινα) και στον Δήμο Κοζάνης. Τα ΓΕΥΔ απευθύνονται σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (προβλήματα υγείας, ΑΜΕΑ οικονομικά αδύναμους), ανέργους, αγρότες και εργάτες, μισθωτούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ελεύθερους επαγγελματίες, μικροέμπορους, μικροεπιχειρηματίες. 

Παρέχουν ...
«συμβουλευτικές υπηρεσίες (οικονομικής και νομικής φύσεως) και ενημέρωση των πολιτών για θέματα διαχείρισης οφειλών εξυπηρετούμενων ή μη ιδιωτικών δανείων». Ενημερώνουν τους δανειολήπτες ως προς τα δικαιώματά τους σε σχέση με τις οφειλές τους προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εξυπηρετούμενων ή μη ιδιωτικών δανείων. Μεσολαβούν, κατόπιν αιτήσεων των δανειοληπτών, και συνδιαλέγονται με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία ρύθμισης των οφειλών.

πηγή: myportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...