Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Έκθεση κρητικών προϊόντων στη ΔΕΘ - Είσοδος Ελεύθερη



Γεύσεις και αρώματα Κρήτης έχει πλημμυρίσει το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, που φιλοξενεί μέχρι τις 5 Νοεμβρίου την έκθεση ΚΡΗΤΗ:Η Μεγάλη Συνάντηση-Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας. Δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρητικής γης, αλλά και παραγωγοί από άλλες περιοχές (Κατερίνη, Τρίκαλα, Καλάβρυτα, Κομοτηνή, Λάρισα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Μεσσηνία, Ημαθία, Αττική, Λήμνο, Καστοριά, Καβάλα, Κιλκίς) βρίσκονται στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ προκειμένου να "μυήσουν" τους επισκέπτες σε μια μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων (λάδι, προϊόντα ελιάς, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, μέλι, βότανα, γλυκά, ζυμαρικά, ρακί, κ.ά).


Η έκθεση, που διοργανώνεται από τις Επικοινωνίες Κρήτης, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της ΔΕΘ-Helexpo και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), θα λειτουργήσει τα Σαββατοκύριακα από τις
10:30 το πρωί έως και τις 21:30 το βράδυ, ενώ τις καθημερινές από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 21:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη και παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ σε όλα τα οχήματα εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου.
Την έκθεση υποστηρίζουν δεκάδες φορείς και πολιτιστικά σωματεία Κρητών και αντίστοιχοι φορείς άλλων περιοχών που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα (πληροφορίες www.pagritiaekthesi.gr)

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/2 η αιμοδοσία του συλλόγου μας.  Ευχαριστούμε τα μέλη μας καθώς και την 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τη συμμετο...